VEDERI

Ziduri din Cluj-Napoca: orașul din spatele TIFF-ului

cluj tiff foto lavinia balulescu (1)
Colecționez inscripții de pe ziduri. Asta am făcut și când am fost anul acesta la Cluj-Napoca, la TIFF. Unele sunt scrise, altele sunt desenate, iar altele sunt doar mișto. Dacă printre imaginile de mai jos s-au mai strecurat și niște porumbei sau o sală de cinema este pentru că mi-au plăcut și gata. Pace cartierului!

One Comments

 • Reply

  Texana

  October 19, 2017

  Poti iubi un oras asa cum poti iubi un om.Cu atat mai mult cu cat le cunosti si defectele, pe care le accepti asa cum ti le accepti pe ale tale.Iar atunci cand “… suntem în interiorul unei gutui în ziua asta de toamnă caldă, (…), iar fructul acesta ne înconjoară şi ne strânge sub pieliţa de realitate”, te-ai indragostit.De un oras ? Da, este posibil si iremediabil ! (Chiar daca stii ca, lui, orasului, ii esti indiferent/a.)
  Un prieten, care iubeste Bucurestiul si are sensibilitatea necesara pentru a-si exprima dragostea, mi-a trimis un filmulet de 10 minute pe care va rog sa-l vedeti cand aveti starea de spirit descrisa in “Mersul pe jos pentru incepatori”.Sigur va veti gandi sa promovati la “avansati” !
  https://www.youtube.com/watch?v=_WySJxfbLU4&t=7s
  PS Nu ma cunoasteti, desi sunt aproape sigur ca v-am vazut, candva in boababul lui Dimov.Era si Alifantis pe acolo…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.