NOUTĂȚI

„Foc și sânge“, de George R.R. Martin, precomandă la Editura Nemira

Foc si sange, C1

„Foc și sânge“, de George R.R. Martin, istoria Targaryenilor care începe cu 300 de ani înainte de Urzeala Tronurilor, este la precomandă pe Nemira.ro și ajunge în librării pe 27 mai.

Cartea este la precomandă exclusiv pe Nemira.ro, iar toți cei care o cumpără în perioada 19 februarie-3 martie sunt înscriși automat într-o tombolă și pot câștiga: 5 pachete „Cântec de gheață și foc“ și 10 vouchere în valoare de 50 de RON. De asemenea, primele 100 de comenzi plasate vor primi cartea într-o sacoșă de pânză specială Armada.

Cu sute de ani înainte de Urzeala Tronurilor, Casa Targaryen – singura familie de stăpâni ai dragonilor care supraviețuiește decăderii Valyriei, se stabilește la Dragonstone. Aceasta va fi povestea generațiilor de conducători care, începând cu legendarul Aegon Cuceritorul, se luptă pentru a păstra Tronul de fier, până la rebeliunea care aproape i-a distrus.

Ce s-a întâmplat, de fapt, la Dansul Dragonilor? Care au fost crimele oribile ale lui Maegor? Cum era Westeros când dragonii făceau legea din ceruri? Cum era Valyria după dezastrul care a lovit-o?

Ilustrațiile făcute de artistul Doug Wheatley completează tabloul în două părți a istoriei sângeroase a celei mai cunoscute dinastii din Westeros.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.